Bröllopskordination

Snart stundar kanske den största dagen i era liv. Blommorna symboliserar glädjen och kärleken och ska bidra till en minnesvärd helhet. Hos oss kan ni boka en tid i vårt showroom och i lugn och ro få planera er stora dag och alla detaljer där till.

Vi hjälper er att förverkliga era drömmar och visioner. 


Bröllopet är ett oförglömligt minne. Tiden fram till den stora dagen kantas av mycket planering och många beslut ska fattas. Det är en rolig, men också stressfylld tid. Blommorna är för de flesta en viktig del av bröllopet. Därför är det viktigt att på ett tidigt stadium kontakta sin florist. Vi finns här för att hjälpa er med alla önskemål och funderingar.

Begravning

När tiden runnit ut tar evigheten vid. 


Sorg är en naturlig del av livet. Lika naturligt som att blommor vissnar ner och dör, lika naturligt är det att vi människor en gång måste lämna det jordiska. Den kan vara bedövande och smärtsam, men kan också rymma vackra minnen och varma känslor. Ofta är det svårt att sätta ord på allt som ryms i hjärtat. Men blommor kan hjälpa oss att uttrycka det vi känner.

För många är det viktigt att få en personlig begravning som speglar den bortgångnes levnad, yrkesverksamhet eller käraste hobby.

För den som vill sätta personlig prägel på dekorationen är det bara fantasin som sätter gränser. Vi utför alla typer av binderier. 

Veckoblommor

Låt oss höja er uppmärksamhet. 


Varje vecka väljer vi ut säsongens finaste blommor och levererar en bunden stilsäker bukett. 


Vi erbjuder även födelsedagskollen för företag.

Lämna in en lista över födelsedagar på alla anställda så håller vi koll och leverar!


Växtinredning

Ett grönt kontor är ett välmående kontor.


Vi ser dem överallt numera, de moderna, fantastiska grönskande kontorslandskapen, det ena mer imponerande än det andra. Somliga företag installerar till och med hela växthus, djungler, och sofistikerande ekosystem. Är det bara en kul grej, eller bidrar växterna faktiskt till mervärde i arbetsmiljön? Javisst är det så! Växter på kontor utgör viktiga komponenter i skapandet av en hållbar inomhusmiljö, och vålmående hjärnor och kroppar. Inomhusväxter har visat sig generellt förbättra kvaliteten på inomhusmiljön. Har du en fråga eller ett uppdrag gällande ett grönt kontor, och vill du prata med en specialist? Kontakta då vår avdelning för plantscaping. Med professionell rådgivning och de rätta växterna hjälper vi dig att förvandla arbetsplatsen till en produktiv grön oas.